-          Пакет от 18 социални придобивки подпомагат ежедневието на жените-служители

...
-          Пакет от 18 социални придобивки подпомагат ежедневието на жените-служители
Коментари Харесай

Над 70% от служителите в Kaufland България са жени

-          Пакет от 18 обществени придобивки подкрепят всекидневието на жените-служители в компанията  

 

 -         По мотив Международния ден на дамата ритейлърът изрича благодарността си към дамите в специфичен рекламен клип

 

Под надпис „ Всеки ден е денят на дамата “ най-голямата ритейл верига у нас започва акция, с която да благодари на дамите за тяхната мощ и отдаденост – както на милионите си клиентки в цялата страна, по този начин и на дамите в екипа си. Инициативата идва в продължение на целенасочените старания на компанията да улеснява и пести време и средства на дамите-клиенти в магазинната си мрежа и да предизвиква и развива дамите в екипа.

30% по-кратко време за извършване на покупки и повече място за игри за най-малките

С богатия си подбор от над 21 000 продукта в магазините на компанията –  от всичко належащо за развъждане на бебето и детето, до поддръжката на дома, веригата дава опция за богат избор на налични цени. Иновативните средства за разплащане като касите на обслужване и K-SCAN, пестят приблизително по 30% от времето за пазар, а One Stop Shopping концепцията на ритейлъра дава опция както за бърз достъп до аптека и заплащане на битови сметки, по този начин и храна за у дома и места за отдих на цялото семейство. Ритейлърът поддържа и построява обособени кътове за най-малките и детски площадки в и отвън обектите си в цялата страна, трансформирайки ги в специфични просветителни места за игра, като в един от магазините на компанията във Варна е ситуирана и съвременна отвесна детска площадка. Във всеки един от своите 65 хипермаркета ритейлърът се стреми да обособи място за прелестен и потребен престой на най-малките.

72,3% от чиновниците в Kaufland са дами, 52,5%, заемат мениджърски позиции

Като максимален частен шеф в страната, Kaufland България предлага спомагателен пакет от 18 обществени придобивки, в добавка към трудовото заплащане на чиновниците си. В компанията са внедрени начинания, които построяват подкрепяща работна среда и способстват за това ритейлърът да е желано работно място измежду дамите. Сред високо ценените от дамите в компанията обществени придобивки са гъвкавото работно време, опцията за работа от у дома за някои позиции, работа на смени, в допълнение здравно обезпечаване и финансиране на карта за спорт. Част от обществените придобивки засвидетелстват особено внимание към фамилиите. Например всеки, който приветства нов член в фамилията си, получава така наречен „ Бонус Бебе “ в размер от 600 лева Всяка майка в майчинство получава през целия интервал на отсъствието си ваучери за храна на стойност от 200 лева

Предимствата, които предлага Kaufland на екипа си, са многочислени, като немалка част от тях са ориентирани към дамите. Компанията освен основава условия за сполучлива кариера и удобна работна среда, само че и демонстрира дейна поддръжка към дамите в своите звена. С устойчиви практики, грижа и подкрепящи начинания компанията построява общественост, в която дамите се усещат ценени, стимулирани и въодушевени да осъществят цялостния си капацитет - както в професионалния, по този начин и в персоналния живот.

Специалното приветствие към дамите е тук:

Възможностите за кариерно развиване можете да видите тук:

За Kaufland България:
е водач в бранша на модерната търговия у нас с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7 500 чиновници. Шест следващи години компанията е сертифицирана като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. От началото на 2022 година досега одобряването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 55 оценки в най-оспорваните категории на значими състезания като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други. За втори следващ път през 2023 година компанията заслужи и влиятелното първо място като „ Най-добър шеф “ съгласно класацията на Career Show Index 2023, както и Любим интернационален шеф от единствената в България напълно потребителска ранглиста My Love Marks.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР